Prijzen en tarieven

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien. Dit kan al vanaf 1 vierkante meter!

Vraag een offerte aan. 

Hier vindt u alle benodigde informatie voor bedrijven. 

Voor bedrijven is er niets belangrijker dan er voor te zorgen dat klanten en medewerkers veilig over de vloer kunnen komen.

Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje en kan zo gebeurd zijn. Dit kan voor het bedrijf een slechte naam, minder klandizie of hoge schadeclaims opleveren. Al deze problemen zijn voor weinig geld gemakkelijk op te lossen doormiddel van het aanbrengen van één van de producten van Stroev.

En u hoeft ons niet op ons woord te geloven: we komen graag naar u toe om gratis een proef uit te voeren!

Test rapportage
Door middel van een veslaglegging van de verzamelde gegevens van een stroefheid meting voor en na de behandeling, kunnen wij (als dit gewenst is) een testrapport opstellen. Bekijk hier onze test bij Vakantiepark Roompot Weerterbergen!

 

Stroev anti slip maakt – kort gezegd – gladde vloeren stroef. Wij werken veel voor particulieren en bedrijven, en gemeentes in het kader van - deels – gesubsidieerde projecten om eigen woningen meer levensloop bestendig te maken. Voor particulieren behandelen we veel badkamers, douchebakken en ligbaden, hallen en vloeren. Veel bedrijven schakelen ons in voor het stroef maken van entrees, showroom vloeren, kantines. De recreatiesector doet vaak een beroep op ons om zwembaden, sauna’s, sanitaire ruimtes  en kleedruimtes te behandelen.

Websiteinstellingen
Facebook Twitter LinkedIn
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg