Prijzen en tarieven

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien. Dit kan al vanaf 1 vierkante meter!

  • Prijs tot 6 m²              : € 225,-
  • Meerprijs boven 6 m² : € 32,50/m²
  • Douchebak                : € 225,-
  • Ligbad                       : € 225,-
  • Geen hak, breek of sloopwerk!

Voorrij kosten:

Wij berekenen €0,35 per gereden kilometer buiten de straal van Almelo. 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Hier staat alle benodigde informatie voor de particulier.

Wist u dat circa 80.000 mensen per jaar opgenomen worden in ziekenhuizen of eerste hulp afdelingen voor een behandeling aan botbreuken? En wist u ook dat circa 70% daarvan veroorzaakt wordt in de huiselijke omgeving, door uitglijden op natte en daardoor gladde vloeren?

Voelt u zich bijvoorbeeld ook wel eens onzeker of onvast ter been in uw badkamer? Dit is met onze Stroev anti slip coating eenvoudig te voorkomen.

Tegen geringe kosten komen onze medewerkers bij u langs voor een behandeling van uw badkamervloer, uw betegelde doucheruimte, uw douchebak of ligbad. Stroev is een transparante coating die heel eenvoudig over uw bestaande tegels wordt aangebracht, zonder verlies van kleur of motief.  Na slechts 10 tot 12 uur bent u verzekerd van een slip-vaste vloer en behoren pijnlijke uitglijders met kwalijke gevolgen tot het verleden!

Deze coating heeft een verwachte levensduur van tussen de 7 en 10 jaar, u heeft er dus geen omkijken meer naar. 

Een klein bedrag, maar een belangrijke investering in uw eigen veiligheid. De kosten die een valpartij met zich meebrengt zijn vele malen hoger, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving. 

Op deze website leest u er alles over. Hebben we uw interesse gewekt? Maak dan gebruik van het contactformulier en vraag een offerte aan of laat uw telefoonnummer achter zodat we contact met u op kunnen nemen.

Klik hier voor het contactformulier.

Websiteinstellingen
Facebook Twitter LinkedIn
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg