Hoe gaat Stroev bij u te werk?

Bij Stroev proberen we u te helpen wanneer het รบ uitkomt. We proberen er dan ook voor te zorgen dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Het werk wordt gedaan zonder enig hak- of breekwerk, er komt geen stof vrij, u zult daarom geen last hebben van geluidsoverlast of lastige situaties. Nadat het werk gedaan is zult u zich natuurlijk afvragen of alle schoonmaakmiddelen gebruikt mogen worden op het nieuwe oppervlak. Om deze vraag direct te kunnen beantwoorden ontvangt u uitgebreide onderhouds- en schoonmaakvoorschriften. We zijn volledig selfsupporting, dat wil zeggen dat we alle benodigdheden zelf mee nemen en niets van u nodig hebben op het gebruik van water na. Wij zijn bereid om buiten kantooruren te werken

Niet te vergeten dat veiligheid voor alles gaat. We proberen de situatie zo veilig mogelijk te houden door middel van bebording en afzetlinten. Om te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van ons zullen we er voor zorgen dat de ruimte netjes wordt achtergelaten.

Na het aanbrengen van de coating moet u rekening houden met een droogtijd van ongeveer 10 tot 12 uur voor het weer geheel te belopen is. Met de methode etsen zijn de vloeren na het aanbrengen binnen ongeveer 2 uur weer bruikbaar.  

Websiteinstellingen
Facebook Twitter LinkedIn
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg