Referenties van Stroev Antislip

In opdracht van Roompot Vakantieparken hebben we bij Zwemparadijs De Parel in Domburg, één van de parken van Roompot, de hellingbanen bij het zwembad behandeld, zodat de badgasten zonder gevaar kunnen bewegen rondom het zwembad.

In opdracht van Roompot Vakantieparken hebben we bij Vakantiepark Weerterbergen in Weert de plateaus rondom het zwembad geëtst. 

Lang zult u Wonen

In het kader van Lang zult u Wonen hebben we bij diverse mensen de vloer van de badkamer behandeld. De opdrachten variëren van het anti slip maken van het douchegedeelte, de vloer van de badkamer en het ligbad. Lang zult u Wonen heeft inmiddels diverse infomarkten georganiseerd waar mensen zich kunnen laten informeren over de mogelijkheden, om langer thuis te blijven wonen. Mensen die interesse hebben, kunnen zich vervolgens bij hun eigen gemeente melden (mits de gemeente deelneemt aan Lang zult u Wonen). Een aantal gemeentes heeft een budget gereserveerd om aanpassingen financieel te ondersteunen. Informeer bij Lang zult u Wonen of uw eigen gemeente naar de mogelijkheden!

Voor diverse gemeentes hebben we in het kader van de WMO bij particuliere woningen vloeren behandeld, onder andere:

Gemeente Hengelo

Gemeente Hof van Twente

Gemeente Twenterand

Gemeente Almelo

Gemeente Losser

Van der Valk Haarlem

Frion Zorgcentrum Zorgcentrum

Landgoed Hommelheide in Susteren, één van de parken van Droomparken Vakantieparken.

Bij Landgoed Hommelheide hebben we de vloer rond het zwembad behandeld met onze etsmethode.

Bilderberg Chateau Holtmühle in Tegelen

Bij Chateau Holtmühle hebben we de vloer rondom het zwembad behandeld met onze etsmethode.

Voor een groot biochemisch laboratorium in het westen van het land hebben we de vloeren van de diverse laboratoria en gangen, verspreid over diverse etages, behandeld met onze etsmethode, zodat de medewerkers geen risico meer lopen om uit te glijden.

In opdracht van Reggestaete in Rijssen hebben we een buitentrap aan een pand in Amsterdam behandeld met onze etsmethode, zodat men zonder risico de trap kan gebruiken.

Op verzoek van De Veldzijde Vakantiehuisjes in Losser hebben we bij diverse vakantiehuisjes de vloeren van de douchecabines en de badkamervloeren gecoat om deze anti slip te maken.

In opdracht van Soldicoat uit Deventer hebben we de trappen van het trappenhuis van een appartementencomplex in Deventer geëtst, zodat deze verder behandeld kon worden met een nieuwe verfrissende afdeklaag. Door onze voorbehandeling is een perfecte hechting van het oppervlak gegarandeerd.

In opdracht van VvE Aan ’t Hoofd uit Lichtenvoorde hebben we de galerijen van een appartementencomplex in Vroomshoop behandeld met onze etsmethode, zodat de bewoners zonder risico hun woning kunnen bereiken.

Voor PsyQ in Rotterdam Zuid hebben we een gangpad met lynoleum vloer gecoat, zodat de medewerkers zonder risico op uitglijden naar en van de werkplek kunnen lopen.

Bij Boom Uitgevers in Den Haag hebben we de vloer van de benedenverdieping geëtst, zodat er geen risico meer is op uitglijden.

Bij Uitgaanscentrum ’t Bolke in Enschede hebben we de traptredes van de whirlpool in het saunagedeelte geëtst, zodat de saunagebruikers ongehinderd door gladde vloeren, kunnen genieten van de whirlpool.

Bij AOC Oost in Enschede, een opleiding, hebben we een hellingbaan in de centrale hal behandeld, nadat we eerst een oude laag hebben verwijderd en de vloer volledig hebben gereinigd. Op deze manier kunnen de leerlingen veilig in de school bewegen zonder risico op uitglijden.

In opdracht van Harting Bank in Den Haag hebben we de vloer van de entree buiten en de benedenvloer van een pand van Emcart in Den Haag geëtst. Hierdoor kunnen zowel medewerkers als bezoekers die wat minder stabiel ter been zijn, zonder risico in en uitlopen.

In opdracht van Avia Weghorst in Enschede hebben we de vloer van een autowasstraat behandeld met onze etsmethode. Hierdoor is het makkelijker om tijdens het autowassen rond de auto te lopen, zonder uit te glijden op een gladde ondergrond.

In opdracht van Kranendonk Schilders uit Noordwolde hebben we de galerij van een appartementengebouw in Sneek behandeld met onze etsmethode. Hierdoor kunnen de bewoners veilig en zonder uitglijden hun woning in en uit.

Voor Polman Vastgoed in Enschede hebben we twee tegelvloeren bij de entree van één van hun panden in Enschede geëtst. Hierdoor kunnen medewerkers en bezoekers zonden uitglijden het pand betreden.

Bij Camping De Kleine Wolf in Ommen hebben we de entree, de hal, gangen en kleedhokjes bij het binnenzwembad gecoat. Hierdoor kunnen alle bezoekers van het binnenzwembad veilig genieten van een ontspannen zwempartij, zonder uit te glijden bij binnenkomst.

Websiteinstellingen
Facebook Twitter LinkedIn
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg