Producten

Stroev biedt de volgende producten:

Bij Stroev hebben wij verschillende manieren voor het behandelen en anti slip maken van ondergronden.

Wij komen bij u thuis!

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes te voorzien van antislip, gemaakt door Stroev. Van kleine badkamers tot grote bedrijfsvloeren: wij hebben altijd een oplossing voor u!

Etsen: 
Het maken van minuscuul kleine poriën in een ondergrond van uw tegels, beton of natuursteen zorgt ervoor dat er meerdere drukpunten onder uw zool verschijnen. Door middel van het etsen is het, bij een natte ondergrond, anti slip. Het etsen is bedoeld om met een goede uitstraling, weinig veranderingen aan te brengen in uw vloer. Daarnaast is het belangrijk dat het zo goed als slijtvast is, mits u het goed reinigt op de aangegeven manier.

Stroev beton-ets: 
Onze beton-ets is uitermate geschikt voor gladde betonnen ondergronden. Hierbij moet u denken aan vloeren en trappen. Onze beton-ets zorgt voor kleine onzichtbare poriën in het beton, waardoor er meerdere drukpunten ontstaan onder uw zool en uitglijden tot een minimum gemaakt kan worden. De anti slip zal een werking hebben op natte ondergronden. De beton-ets is een veilige, gemakkelijke en gunstig geprijsde oplossing voor gladde vloeren.

De transparante antislip coating: 
De transparante coating zorgt voor een nieuwe transparante laag over de douchebak en/of ligbad. Dit is een anti slip laag, waarin een kleine korrel wordt verwerkt. Hierdoor ontstaat een kleine onzichtbare structuur op uw vloer. De kans op uitglijden wordt aanzienlijk verminderd. Deze coating is aan te brengen op verschillende manieren. Het is aan te raden om de transparante anti slip coating voornamelijk aan te brengen in natte ruimtes.

Wij komen bij u thuis!

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien. Dit kan al vanaf 1 m².

  • Prijs van 1 tot 6 m²: € 225,- excl. btw
  • Douchebak € 225,- excl. btw
  • Ligbad € 225,- excl. btw
  • Geen hak, breek of sloopwerk!
  • Meerprijs boven 6 m²: € 32,50 excl. btw per m²
  • Voorrijkosten: € 0,35 per kilometer buiten Almelo (Ov)