Particulier

Informatie voor particulieren

Wist u dat circa 80.000 mensen per jaar opgenomen worden in ziekenhuizen of eerste hulp afdelingen voor een behandeling aan botbreuken? En wist u ook dat circa 70% daarvan veroorzaakt wordt in de huiselijke omgeving, door uitglijden op natte en daardoor gladde vloeren?

Voelt u zich bijvoorbeeld ook wel eens onzeker of onvast ter been in uw badkamer? Dit is met onze Stroev anti slip coating eenvoudig te voorkomen.

Tegen geringe kosten komt een van onze medewerkers bij u langs voor een behandeling van uw badkamervloer, uw betegelde doucheruimte, uw douchebak of ligbad. Stroev is een transparante coating die heel eenvoudig over uw bestaande tegels wordt aangebracht, zonder verlies van kleur of motief.  Na slechts 10 tot 12 uur bent u verzekerd van een slip-vaste vloer en behoren pijnlijke uitglijders met kwalijke gevolgen tot het verleden!

Een klein bedrag, maar een belangrijke investering in uw eigen veiligheid. De kosten die een valpartij met zich meebrengt zijn vele malen hoger, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw omgeving. 

Op deze website leest u er alles over. Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan gebruik van het contactformulier, vraag een offerte aan of bel met 06-37143239

Klik hier voor het contactformulier >>> 

Wij komen bij u thuis!

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien. Dit kan al vanaf 1 m².

  • Prijs van 1 tot 6 m²: € 225,- excl. btw
  • Douchebak € 225,- excl. btw
  • Ligbad € 225,- excl. btw
  • Geen hak, breek of sloopwerk!
  • Meerprijs boven 6 m²: € 32,50 excl. btw per m2
  • Voorrijkosten: € 0,35 per kilometer buiten Almelo (Ov)