Werkwijze

Hoe gaat Stroev bij u te werk?

Bij Stroev proberen wij u te helpen wanneer het ú uitkomt. Wij proberen er dan ook voor te zorgen dat u zo min mogelijk last van ons heeft.

Het werk wordt gedaan zonder enig hak- of breekwerk en er komt geen stof vrij. U zult daarom geen last hebben van geluidsoverlast of lastige situaties. Nadat het werk gedaan is, zult u zich natuurlijk afvragen of alle schoonmaakmiddelen gebruikt mogen worden op het nieuwe oppervlak. Na de behandeling zal dit mondeling aan u toegelicht worden.  

Wij zijn volledig selfsupporting, dat wil zeggen dat wij alle benodigdheden zelf meenemen en niets van u nodig hebben, op het gebruik van water na. Wij vragen alleen om de badkamer stofvrij te maken voordat wij langskomen. Wij zijn bereid om buiten kantooruren te werken.

Tevens worden de mensen een dag van tevoren gebeld en gevraagd of zij gezond zijn (COVID-19). 

Niet te vergeten dat veiligheid voor alles gaat. Wij proberen de situatie zo veilig mogelijk te houden door middel van afzetlinten. Om te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van ons, zullen wij ervoor zorgen dat de ruimte netjes wordt achtergelaten.

Na het aanbrengen van de coating moet u rekening houden met een droogtijd van ongeveer 10 tot 12 uur voordat het weer gebruikt kan worden. Met de methode etsen zijn de vloeren na het aanbrengen binnen een uur weer klaar voor gebruik.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, bel dan gerust met 06-37143239

Wij komen bij u thuis!

Wij zijn dagelijks door heel Nederland onderweg om ruimtes van Stroev te voorzien. Dit kan al vanaf 1 m²

  • Prijs van 1 tot 6 m²: € 225,- excl. btw
  • Douchebak € 225,- excl. btw
  • Ligbad € 225,- excl. btw
  • Geen hak, breek of sloopwerk!
  • Meerprijs boven 6 m²: € 32,50 excl. btw per m²
  • Voorrijkosten: € 0,35 per kilometer buiten Almelo (Ov)